image1 image2 image3 image4 image5 image1 image1

Amiért érdemes az ügyvédi irodánkat választani:

  • kiszámítható és előre tervezhető ügymenet,

  • teljeskörü és mindenre kiterjedő tájékoztatás,

  • folyamatos kapcsolattartás, soron kívüli konzultációk,

  • képviseljük Önt az eljárás során, így nem egyedül védekezik a   felkészült hatóságokkal szemben,

  • részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését, szakértők segítségével,

Gyors, hatékony jogi megoldások 1937 óta! Képviselet felsőfokon!


Cégalapítás

Amennyiben Ön konkrét elképzelésekkel fordul hozzánk azzal kapcsolatban, hogy milyen céget készül alapítani, nincs más dolga, mint a szükséges adatok eljuttatása után egy megbeszélt időpontban az irodánkba fáradni, hogy a konzultáció és az iratok ellenőrzése után aláírja a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat.

Ha Ön még nem biztos az alapítandó cég társasági formáját illetően, ügyvédi irodánk minden esetben teljes körű tanácsadással várja. Olvassa el a cégalapítás előtt állók számára írt hasznos tanulmányunkat. - letöltés

A szükséges adatok egyeztetését e- mailben, telefonon vagy személyesen folytatjuk Önnel a gyorsabb ügyintézés érdekében.

A cég nevének kiválasztásánál érdemes odafigyelnie, hogy a választott név kapcsolódjon Önhöz vagy a cég tevékenységi köréhez. Fontos továbbá, hogy nem választhat más cég által már használt, vagy azzal könnyen összetéveszthető nevet.

- A http://www.e-cegjegyzek.hu honlapon ellenőrizheti, hogy az Ön által választott név már foglalt-e.

A tevékenységi körök listáját ezen a hivatkozáson találja.

A cégalapítás utáni teendőkről szóló tanulmányunkból kiderül, hogy  számos bejelentési és adatszolgáltatási  kötelezettsége keletkezik, aminek 15 napon belül eleget kell tennie - könyvelési szolgáltatásunk keretében  ezeket a bejelentéseket ingyen elvégezzük Ön helyett és garantáljuk, hogy nem csúszik ki a határidőkből!

 

Cégalapítás adatlap letöltés

Személyes ügyvédi konzultációért kattintson ide!